Door het jaar heen worden er tal van activiteiten georganiseerd voor de tieners die naar de middelbare school gaan en ouder. Voor de eerste groep is er sowieso elke twee weken FUNd@ment: alle tieners in de leeftijd van 12-16 jaar zijn dan welkom om met de leiding in gesprek te gaan over het geloof, aan de hand van creatieve werkvormen en spellen. Dit is op zondagochtend tijdens de kerkdienst. Daarnaast bieden we een aantal keren per maand Follow Me aan: dan komen we op een doordeweekse avond samen voor spellen, gesprekken en plezier. Deze ontmoetingen zijn, meer nog dan bij FUNd@ment, gericht op ontmoeting en plezier met jongens en meiden van je eigen leeftijd. Houd voor exacte data de Gaandeweg en de digitale nieuwsbrief in de gaten!

Andere activiteiten die door het jaar heen vaak georganiseerd worden zijn:

Ook voor de 17-plussers bieden we regelmatig leuke activiteiten aan om je leeftijdsgenoten te ontmoeten en er even lekker uit te zijn. Denk hierbij aan bowlen, een escape room of een avondje koken met z’n allen. Deze activiteiten organiseren we vaak eens per 2 maanden.

Volop te doen dus! Ben je geïnteresseerd en ben je nog niet aangesloten bij een van de Whatsapp-groepen? Stuur dan even een korte mail naar jeugwerk@pgmeppel.nl en dan zorgen we dat jij er de volgende keer ook bij kunt zijn.